Agjentët e pronave tregtare – Si të konfiguroni dhe drejtoni një bazë të dhënash për sot

Në zyrën komerciale të pasurive të paluajtshme, baza e të dhënave është themelor për suksesin e biznesit. E rëndësishmja, baza e të dhënave duhet të krijohet dhe zgjerohet përmes aktiviteteve të rregullta të kërkimit të të gjithë shitësve në zyrë. Kur keni një bazë të dhënash të fortë, krijohen më shumë mundësi për sukses më të madh në aktivitetin e shitjeve dhe qiradhënies shitet pronë e paluajtshme postimi falas Tirane Sauk.

Në promovimin e çdo prone për shitje ose me qira, do të ketë gjithashtu mundësi për kapjen e kërkesës në bazën e të dhënave për referencë në të ardhmen. Kur një pronë e rëndësishme tregtohet për shitje ose për qira, zakonisht do të gjeneronte vëllime të mëdha kërkimesh nga tregu më i gjerë. Kërkimi për pronën duhet të regjistrohet në bazën e të dhënave. Nënkampionët ose njerëzit që humbën shitjen e mundshme do të jenë mundësi për marketingun e pronës në të ardhmen.

Një aspekt tjetër për të gjurmuar në marketingun e pronës është burimi i kërkesës që ju vjen. Kjo gjithashtu mund të gjurmohet në bazën e të dhënave brenda zyrës tuaj. Kjo ju lejon të merrni vendime më efektive kur bëhet fjalë për zgjedhjen e kanaleve më të mira të marketingut për t’u përdorur me listat e ardhshme.

Kërkimi i shitjeve ose qiradhënies përfshin një numër fushash të veçanta të bazës së të dhënave që detajojnë kërkesat e personit që telefonon. Detajet e fushave më poshtë duhet të merren parasysh dhe të strukturohen në softuerin e bazës së të dhënave që përdorni:

Blerja e një prone për qëllime tregtare është një investim i madh. Kjo është arsyeja pse investimi në tregti tradicionalisht ka qenë punë vetëm e individëve me vlerë neto të lartë ose investitorëve institucionalë. Megjithatë, koha ka sjellë ndryshime. Shumë lloje investitorësh po hyjnë në lojë.

Rrugët e Investimeve

Ekzistojnë 3 mënyra kryesore për të investuar në pronë komerciale: blerja e hapësirës drejtpërdrejt nga një zhvillues, blerja e aksioneve të zhvilluesit komercial nga bursa ose investimi në një fond të pasurive të paluajtshme që fokusohet në pasuri të paluajtshme komerciale. Shumë zhvillues, veçanërisht në qytetet e mëdha, po ofrojnë hapësira të vogla në ndërtesat e klasës A.

Investitorët që kërkojnë të marrin hapësirë ​​me pakicë tani mund të kenë opsione të shumta të përballueshme. Avantazhi kryesor i njësive më të vogla është se është më e lehtë për të gjetur qiramarrës për hapësirat dhe ambientet mund të përdoren nga vetë investitori nëse ata janë sipërmarrës. Sot, profesionistë të tillë si mjekë, avokatë dhe auditorë po investojnë në prona komerciale për përfitime dhe për përdorim personal. Bankierët privatë dhe WMF-të (firmat e menaxhimit të pasurisë) inkurajojnë klientët e tyre të blejnë prona komerciale pasi pronat mund t’i mbrojnë klientët e tyre nga paqëndrueshmëria e tregut të aksioneve dhe inflacioni. Edhe bankat tani po u japin hua klientëve 50 deri në 60 për qind LTV (Kredi ndaj vlerës) për këto prona. Përqindja e saktë varet nga vlera neto e klientit dhe aftësia e tyre për të shlyer.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *