Cosmetice naturale – reale sau false?

Doamnele de astăzi sunt mai intense decât oricând în amintirea recentă, aruncând o privire la fixările din produsele cosmetice pe care le cumpără. Vârsta actuală este îngrijorată cu privire la rănirea corpului lor prin introducerea de substanțe sintetice în el. De aceea, produsele normale de îngrijire a frumuseții au devenit atât de cunoscute Picatura Naturii. Justificarea acestui interes pentru articolele normale este că doamnele au devenit inima de bunăstare acum, ca niciodată înainte. Cu toate acestea, uneori, clienții s-ar putea gândi dacă ceea ce spun numele este autentic și dacă cuvântul normal înseamnă cu siguranță obișnuit. În afacerile corective de astăzi, nu există o normă autentică a ceea ce înseamnă cuvântul obișnuit. În acest fel, produsele normale de îngrijire a frumuseții pe care le cumpărăm astăzi sunt cu adevărat obișnuite sau nu?

Instrucțiuni pentru înțelegerea clasificărilor FD&C

În 1938, Federal Food and Cosmetic Act a aranjat articolele create în Statele Unite ca produse de îngrijire a frumuseții, dar cu condiția ca articolele să aibă opțiunea de a realiza o ajustare a aspectului unei persoane. Aceste elemente nu ar putea avea efect în construcții reale sau cadre de caroserie. De atunci, articolele sunt denumite fie produse de îngrijire a frumuseții, fie medicamente.

Există o problemă dificilă, deoarece FD&C nu evaluează elementele de fixare din care sunt făcute produsele de îngrijire a frumuseții. Ulterior, termenul obișnuit, este orice altceva decât un cuvânt gestionat și implică faptul că cumpărătorul ar putea cumpăra articole care ar putea fi produse normale de îngrijire a frumuseții, atunci când adevărul să fie spus că nu sunt.

Prin urmare, cumpărătorii ar trebui să se gândească dacă articolul pe care trebuie să-l cumpere este normal. Produsele obișnuite de îngrijire a frumuseții autentice astăzi, în general, sunt făcute din elemente de fixare precum minerale măcinate și culori care sunt obținute de pe pământ. Cu toate acestea, chiar și cu o parte din acestea, ar trebui să fiți atenți că substanțele sintetice, de exemplu, laurilsulfatul de sodiu și propilenglicolul, nu sunt adăugate la fixările obișnuite. Acestea pot conține, de asemenea, mirosuri false. Astfel, ceea ce crezi că cumperi, ar putea fi ceva cu totul neașteptat.

Toate împreună pentru ca un material de restaurare să fie cu adevărat un articol caracteristic, este posibil să nu conțină materiale sintetice de niciun fel. Ele trebuie să fie făcute din minerale normale și concentrate organice la fel ca uleiurile naturale. Într-adevăr, chiar și aditivii ar trebui să fie bazați pe natură. Presupunând că nu sunteți încă sigur dacă corectarea pe care ați putea să-l cumpărați este protejată sau nu, citiți marcajul și vedeți ce remedieri sunt înregistrate. Cererea în care sunt consemnate este semnificativă. Fixările încep cu lucrul cu cea mai mare sumă și merg la fixarea cu sumă minimă din articol.

În cazul în care vă simțiți bine, cu voce mică, cele mai bune produse normale de îngrijire a frumuseții sunt cele produse cu minerale obișnuite. Acest tip este mai bun pentru pielea ta. Oricum ar fi, multe doamne nu înțeleg cu adevărat și nu caută ceva mai accesibil decât să caute produse de înfrumusețare normale de calitate.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *